Identitat

Les webs www.bepointer.com i www.bepointer.es pertanyen a Be Point International, S.L.

Finalitat

Aquestes pàgines web es posen a disposició dels usuaris d’Internet per a coneixement de Bepointer i els seus serveis i activitat.

La utilització de les pàgines web de Bepointer atorgen de forma implícita la condició d’usuari i suposen l’acceptació de les condicions establertes en aquest avís. Aquestes condicions es troben sota la normativa legal espanyola.

Drets de propietat

S’adverteix als usuaris que els drets sobre el contingut, disseny i codi font d'aquesta pàgina són protegits per la legislació espanyola vigent relativa a la propietat intel·lectual i industrial.

Exclusió de garanties i responsabilitat

Bepointer no atorga cap garantia ni es fa responsable en cap cas dels danys i perjudicis de qualsevol mena que es puguin derivar de l’accés o ús dels continguts d’aquest lloc web.

Bepointer exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota mena, incloent el lucre cessant, que es puguin deure als serveis prestats per tercers a través d’aquest lloc web, així com als actes de competència deslleial, publicitat il·lícita, manca de veracitat, manca d’exactitud, vicis, defectes, pertinència i/o actualitat dels continguts difosos, emmagatzemats, rebuts, posats a disposició o accessible mitjançant els serveis prestats per tercers a través d’aquest lloc web.

Ús del lloc web

Els usuaris es comprometen a utilitzar el lloc web i els seus continguts de conformitat amb la Llei espanyola i el descrit en aquest avís, així com amb les bones pràctiques, usos i costums d’Internet generalment acceptades i de l’ordre públic.

Els usuaris seran responsables de la correcta utilització del lloc web segons la normativa legal vigent.

No es pot intentar causar cap dany al lloc web. Els usuaris no podran causar mal funcionament del lloc web mitjançant virus o altres programes dissenyats per provocar mal funcionament a qualsevol altre software o hardware.

Tampoc es podran modificar o crear versions de qualsevol tecnologia utilitzada en el lloc web, ni utilitzar qualsevol tipus d’script, robot o tecnologia per monitoritzar el web, a excepció de comptadors o serveis del tipus Google Analytics.

Es prohibeix a l’usuari reunir informació a través del servei d’aquest lloc web ni fer-se passar per una altra persona o entitat.

Política de privacitat

Les dades personals que es sol·liciten a través dels nostres formularis o que es puguin ser facilitades per mitjà de les nostres adreces de correu electrònic, s’inclouran en els nostres fitxers de dades personals en compliment de la Llei 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).

L’usuari autoritza a Bepointer a tractar i incorporar les dades enviades a través de formulari o correu electrònic, amb caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Bepointer no es fa responsable del tractament de les dades personals de les pàgines web a les que l’usuari pugui accedir per mitjà dels diferents enllaços que conté el nostre lloc web.

Aquest lloc web es troba sota la normativa exclusivament aplicable a l’Estat espanyol, a la que queden sotmesos els usuaris, tant nacionals com estrangers, que l’utilitzin.

Finalitat del tractament

El nostre lloc web obté les dades personals de l’usuari per mitjà de la recepció de formularis o correu electrònic amb finalitat comercial i de millora dels serveis que presta el lloc web. Bepointer es reserva el dret d’incorporar o no les dades als seus fitxers.

L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pugui ocasionar a Bepointer o a tercers per proporcionar dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades o de tercers sense autorització.

Dret d'accés, rectificació i cancel·lació

L’usuari té dret d’accedir a la informació relativa a la seva persona recopilada als fitxers de Bepointer, rectificar-la, cancel·lar-la o oposar-se al seu tractament, en els termes establerts per la Llei, dirigint-se a Bepointer soporte@bepointer.com facilitant la següent informació: nom complet, document d’identificació, adreça i quin és el dret que vol exercir.

Si l’usuari no cancel·la les seves dades personals de forma expresa, s’enten que segueix interessat en que estiguin incorporats mentre sigui adequat per la finalitat amb què es van incloure i Bepointer ho consideri oportú.